drawing-1919080_640

 

Göteborg fortsätter att växa och det behövs fler lägenheter för att fylla behovet. Det finns en hel del nyproduktioner som byggs i Göteborg just nu. Många byggherrar har startat olika projekt och staden kommer få upp 5 000 nya bostäder per år fram till 2025. Staden växer så det knakar och börjar likna Stockholm på många sätt. Priserna går upp och det blir allt större bostadsbrist. Många företag väljer att utöka sin verksamhet och starta nya kontor Göteborg och Köpenhamn för att tillgodose kundernas efterfrågan. Det gör att företag måste ha plats samt deras nyanställda måste skaffa boenden.

 

Det positiva med nyproduktioner i Göteborg är att de ännu inte har lika hög hyra som nyproduktioner i Stockholm har. Du har alltså möjlighet att köpa och hyra nyproduktioner, du får välja bland olika material och kan styra över hur ditt boende kommer se ut utan att lägga för mycket pengar på det. Var taktisk och boka in dig på nyproduktioner i Göteborg om du är på väg att köpa en lägenhet där. Se framåt, vad är det som är klar om två år?

 

Har du inte tid att vänta på en nyproduktion så kan du alltid hyra en nyproducerad lägenhet. Det är ofta inte så lång kö på nyproducerade lägenheter eftersom hyran vanligtvis ligger 50 % högre på nyproduktioner än de vanliga hyresrätterna i Göteborg.

 

Hur kul är det inte att få bo i en sprillans ny lägenhet?

 

Du slipper den gamla lukten från tidigare grannar och du behöver inte måla om det första du gör. De allra flesta nyproduktioner byggs med stora fönster och en riktigt bra planlösning så du kan bo litet men ändå få plats. Du behöver inte vara orolig för ett kommande stambyte eller mögel i byggnaden. Det är riktigt säkert att investera i en nyproduktion framförallt i Göteborg då staden satsar på lokala leverantörer vilket gör att du slipper oroa dig för dåligt material. Du vet med säkerhet att allt är kvalitetssäkrat av Göteborgs stad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>